GUDELJ JE BIO MRTAV PET MINUTA, A ŽELI IGRATI! Neki se hvataju za glavu: 'Pa dobio si drugi život, slavi ga'!

Instagram

Autor: Dnevno.hr/PV

Liječnici su priopćili sjajne vijesti Dragiši Gudelju, srpskom nogometašu kojeg je pozlilo na utakmicu treće španjolske lige između Cordobe i Racing Ferrola.

Čak pet minuta bio je bez svijesti, a život mu je spasila brza reakcija liječnika, koji su ga oživjeli pa hitno prebacili u obližnju bolnicu.

Nakon detaljnih pregleda liječnici su utvrdili što se točno dogodilo i potvrdili da će moći nastaviti nogometnu karijeru, ali, naravno, pod jednim uvjetom.

Dobit će defibrilator

“Našem nogometašu bit će ugrađen defibrilator i on će moći nastaviti nogometnu karijeru. Liječnički pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije, koja je izazvala srčani zastoj, a isto vrijeme i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom liječničkih službi spašen mu je život”, objavila je španjolska Cordoba na službenom profilu na Instagramu.

Gudelj del Córdoba je pao u nesvijest i počeli su raditi oživljavanje, nosili su ga na nosilima, a on je samo ustao kad je ušao u kola hitne pomoći, svaka čast. Neka bude ništa, puno ohrabrenja Córdoba, idi na 3 boda. Posebno za Gudelja nakon velikog straha i Carlosa Marína iz Almerije pic.twitter.com/0zYZMB9E1R

– Jdp78 (@Jdpd78) 25. ožujka 2023

Upravo su liječnici u razgovoru za španjolske medije priznali da Gudelj vrlo vjerojatno ne bi preživio da mu se to dogodilo gdje drugdje. Srećom, uspio se spasiti, a mi mu želimo što brže oporavak.

Neki nisu zadovoljni njegovom odlukom, jer smatraju da “novo rođenje” treba slaviti kad već ima problem sa srcem. No jasno je da je želja tolika da je ponekad teško reći ne početnoj ljubavi.

“Dobio si drugi život, slavi ga”, pišu pojedini navijači na društvenim mrežama.

Podsjećamo, potresne snimke stigle su nam prije nekoliko dana s Pirineja. Brat iskusnog srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja srušio se na travnjak i ostao bez svijesti. Susret je prekinut u 11. minuti.

Nogometaš je ostao bez svijesti, nije davao znakove života, a onda je “vraćen u život”. Čak se u jednom trenutku ustao s nosila, no odvezen je u bolnicu gdje je zadržan na pretragama.

U svakom slučaju, Dragiša nastavlja tamo gdje je stao…

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr