Tko bi se tome nadao: Gwyneth Paltrow nakon pobjede na sudu dodirnula doktora i šapnula mu

NEOBIČNA GESTA

Foto: BAZEN

Sanderson je tužio Paltrow jer je, kako tvrdi, skijala ‘potpuno izvan kontrole’ te ga je pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu. Tražio je više od 300.000 dolara odštete na suđenju

Glumica Gwyneth Paltrow(50) i umirovljeni liječnikTerry Sanderson(76),koji ju je tužio da ga je udarila na skijanju 2016., ponovno su se susreli. Dok je Paltrow napustila sudnicu u Utahu pobjednički i za 1 dolar bogatstva, stigla je Sandersonova rama i navodno mu se neočekivano šapnula.

Foto: BAZEN

– Želim ti svako dobro – poručila je glumica Sandersonu, prema video snimcima koje je dobio The Post.

Terry Sanderson tužio je Gwyneth Paltrow jer je, kako tvrdi, skijala ‘potpuno izvan kontrole’ te ga je pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu. Ispričao je da su ozljede dovele do traumatske ozljede mozga i tražio je više od 300.000 dolara štete od Paltrow na građanskom suđenju.

Foto: GRHO

Paltrow je, pak, rekla da nije skrivio nesreću te da ju je Sanderson udario s leđa. Žiri je stao na stranu glumice. Presudili su da je Sanderson kriva i dodijelili Gwyneth simboličnu odštetu od jednog dolara koju je tražila u svojoj protutužbi.

Foto: POOL/REUTERS

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr