Nastavlja se vještačenje aviona koji je ubio dvoje Nijemaca: istraga će trajati od osam do 10 mjeseci

Olupina sportskog zrakoplova koji se srušio u Puli otegljena je u hangar gdje će se nastaviti s obavljanjem očevida. U nesreći je poginulo dvoje ljudi, a očekuje se kako će istraga trajati od osam do deset mjeseci.

GalerijaOčevid aviona: Ilustracija - 1 Očevid aviona: Ilustracija - 2 Očevid aviona: Ilustracija - 3 +0Očevid aviona: Ilustracija - 4


Olupina malog sportskog zrakoplova, koji se jučer oko 12 sati i 30 minuta srušio prilikom polijetanja u pulskoj zračnoj luci, u kojem je poginulo dvoje njemačkih državljanaotegljena je u petak navečer u hangar gdje će se očekivati ​​nastavak u ponedjeljak.

Marko Ražem, Voditelj prometnog sektoraNovi detalji o stravičnoj nesreći u Puli: “Zrakoplov je poletio, bio je na stotinjak metara iznad piste…” Srušio se avion u PuliVELIKA GALERIJA Horor u Istri, dvije osobe poginule u padu zrakoplova: Pogledajte fotografije s mjesta nesreće

Iz Agencije za istraživanje nesreća potvrdili su da je zrakoplov uzletio, a zatim pao 50 metara od uzletne staze te da su svi zrakoplovno-tehnički postupci bili ispravni.

Otvorit će se i provesti istragakoja će, kako su naveli iz Agencije, trajati od 8 do 10 mjeseci.

Od subote poslijepodne je zračna luka U svakom slučaju ponovno otvorena za sav promet.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 satia više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr