(VIDEO) 'PONOSAM SAM ŠTO SAM C*GAN!' Poznati Srbin dizao tri prsta pa odbrusio nakon incidenta

Guliverova slika

Autor: Dnevno.hr/ IL

Utakmica Rome i Sampdorije u 28. kolu Serie A podigla je veliku medijsku prašinu ovog vikenda u Italiji, ali iu Srbiji.Naime, veliki incident izazvao je skandiranje navijača Rome.

Počeli su skandirati “Cigani, cigani” izborniku Srbije Dejanu Stankoviću. Potom je uslijedila džentlmenska reakcija Mourinha. Portugalac je ustao s klupe, okrenuo se prema navijačima i zamolio ih da prestanu vrijeđati Stankovića.

Stanković je igračica legende Lazija, Rominog zakletog gradskog rivala, a jasno je zašto je bio miljenik domaćih navijača. Naravno, to nije opravdanje za sramotne povike, ali im ne treba veći motiv.

Odgovorio im

Na incident su posebno oštro reagirali mediji u Srbiji, nazvavši ga sramotnim, a nakon utakmice sve je prokomentirao i sam Stanković koji je za vrijeme utakmice bio snimljen kako uz klupu podiže tri prsta. Nakon susreta poslao je posebnu zahvalu Mourinhu.

Mourinho bravo! 👏🏼

Portugalac zamolio navijače Rome da prestanu s rasističkim povicima Stankoviću (bivši Lazio)!pic.twitter.com/wowW15sXGp

— GonçaloDias17 (@goncalo_diass17) 2. travnja 2023

“Razočaravajuće je da se tako nešto događa. Dosta mi je više takvih incidenata, toliko da ih više ne želim niti komentirati. Hvala Joseu na toj gesti, jer u prvom mahu nisam shvatio što se događa”, započeo je Srbin.

Za kraj je dodao: “A što se tiče povika, ja sam ponosan na to što jesam. Ponosam sam što sam Cigan!” Stankovićeva momčad je pred samim ispadanjem iz lige te se 19. s 10 bodova manje od sigurne zone gdje je Spezia.

Više o samom incidentu pročitajteOVDJE.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr