Ovog proljeća vlada traper način: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane

Nema sumnje, traper je glavna zvijezda ovog proljeća. Od širokog trapera, uspona i pada uskih modela traperica do ponovnog oživljavanja hipsterskih stilova niskog struka, prethodni traper trendovi bili su žestoka tema rasprave.

Brojni modni znalci smatraju da je traper dobitna kombinacija u svakoj prilici. Svestrana osnova za bilo koji outfit, savršen prijelazni komad, a može se nositi iu dnevnoj i u večernjoj varijanti uz razne modne dodatke. Traperice su zasigurno nezaobilazni komad u vašem ormaru, složit ćete se. Naravno, kao i za većinu stvari, uvijek postoje razne moderne varijante modnih klasika. Predimenzionirani stilovi preplavili su modne piste, a duge traper suknje ovog su proljeća doživjele veliki povratak iz 2000-ih.

Osim odjeće i modni dodaci “odjeveni” su u traperu. Luksuzni brendovi poput Chanela i Balenciage lansirali su svoje najtraženije modele torbi u trendi traper izdanjima, a za njima ne zaostaju ni Zara i Mango. Također, mišljenja su podijeljena i oko čizmama, tenisica i salonki od traper materijala, ali očito ima nešto neodoljivo u traperu…

Više o temiIzvor: Journal.hr