Za sezonu svih ljetnih partyja i svečanosti: kolekcija Nova Massimo Dutti Studio ima najbolje komade

Odbrojavamo dane do ljeta i za nas ono predstavlja savršeno vrijeme za odmor, zabavu i uživanje. Gdje je ljeto, tu su i zabave na otvorenom. Naravno, za novu sezonu ljetnih partyja potrebni su nam i novi odgovarajući outfiti. A tko ne voli shopping i nove trendi komade u svom ormaru? Nova studio kolekcija brenda Massimo Dutti stigla je u pravi trenutak.

I sezona vjenčanja uskoro kreće u punom jeku, što znači da ćete trebati svježe i ljetne haljine koje ćete nositi na svim nadolazećim proslavama. Srećom, prekrasne haljine iz kolekcije Massimo Dutti studio kao stvorene su za proljetna i ljetna vjenčanja, u bijelom modelu i neke mladenke mogle bi pronaći “onu pravu” haljinu za vjenčanje.

Komadi koji odišu šarmom, ženstvenosti i gracioznosti

Efekt perja, šljokice, lagani prozirni materijali provlače se kroz novu kolekciju koja odiše dozom šarme, gracioznosti i ženstvenosti. Haljina američkog izreza naglašava ramena i vrata, stvarajući elegantnu i modernu siluetu. Njezina iskrzana završna obrada pruža dašak svježine i originalnosti te joj dodaje teksturu i pokret.

Više o temiIzvor: Journal.hr