VIDEO Napad na cesti: Bivši vagnerovac nasmrt izbo muškarca s cerebralnom paralizom

U samoproglašenoj Južnoj Osetiji, Georgy Siukaev, bivši član Wagnerove skupine, nasmrt je nožem ubio čovjeka koji je bolovao od cerebralne paralize.


Georgij Siukaevbivši pripadnik grupe Wagner, ubio je 38-godišnjicu Soslana Valjeva, koji je bolovao od cerebralne paralize. Nasmrt ga je izbo.

Incident se dogodio u Chinvaliju u ponedjeljak. Siukaev je iznenada napao Valijevu. Žrtva je od zadobivenih rana preminula u bolnici. Telegramom kruži snimka napada na kojoj se vidi kako je Siukaev u više navrata nasrnuo na Vlijevu, koji je na raskrižju pokušao pobijediti od napadača.

Prijašnji #Wagner plaćenik Georgij Siukaev, koji se nedavno vratio iz #Ukrajina, nasmrt je izbo invalida s cerebralnom paralizom u Južnoj Osetiji. Žrtva je od zadobivenih rana preminula u bolnicu. pic.twitter.com/1vqX72Lb7E

— NEXTA (@nexta_tv) 19. travnja 2023

Predsjednik Alan Gaglojev naredio ministarstvu zdravstva da identificira i kazni one koji su snimili i distribuirali video napada. Mnogi ističu činjenicu da je kriminal porastao nakon dolaska Gagloeva na vlast. Za to krive predsjednikova brata Pas Gagloevačije se ime opetovano pojavljivalo u raznim kaznenim slučajevima, piše Jam News.

Siukaev se nedavno vratio iz rata u Ukrajini, gdje je služio pod pozivom nadimkom “Samostrel”piše Globalna zbivanja. Izašao je iz zatvora, gdje je služio kaznu za ubojstvo 2014. godine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr