Dramatično svjedočanstvo iz noćnog kluba: “Izveli su ih van, a potom su se začuli hici. Odmah smo se sakrili iza stola”

Čitateljica nam je ispričala kako je izgledao dramatičan izlazak u noćni klub u kojem se dogodilo ubojstvo Tomislava Sablja.


Javila nam se čitateljica koja je sinoć izašla u noćni klub Ritz, u kojem se dogodilo ubojstvo Uskokova optuženika Tomislava Sablje. Čuli su hice.

“Moje je društvo bilo za stolom i prošla su već četiri sata kada su nas pored nas projurili svi zaštitari Ritza prema stolu na samom početku kluba. Vidjeli smo da se radi o tučnjavi pa smo to ignorirali”, opisala nam je čitateljica.

“Zaštitari su to brzo riješili, svi su ponovno prošli pored nas i situacija je raščišćena. Baš sam vidio da je nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli rastreseno izašlo iz kluba nakon što su ih zaštitari izveli van. Nekoliko minuta nakon toga odjeknuli su hici.

Odmah smo se sakrili iza stola, a muškarac pored nas je i spustio stol da bi se stolom zaštitio u slučaju da počne pucnjava u klubu. Za nekoliko trenutaka u panici smo jednostavno istrčali van za sve ostale. Po našem izlasku došla je policija. Sve se vrlo brzo dogodilo”, kazala je.

Uhićen napadač

U noćnom klubu, nakon fizičkog obračuna više osoba, ubijen je 41-godišnji Tomislav Sabljo. Policija je izvijestila da je ispaljeno više hitaca.

Ubojstvo se dogodilo u subotu oko 4:45 na zagrebačkoj Trešnjevci, u Ulici Florijana Andrašeca. Napadač je uhićen i pod nadzorom je policije. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

Više o tome pročitajte >>OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr