Invazija na Ženevu: Više od 5000 navijača bodrilo Hajdukove juniore u polufinalu Lige mladih

Još otkako je osigurana pobjeda nad Borussijom Dortmund i plasmana na Final Four UEFA Youth League počele su pripreme za invaziju Hajdukovih navijača do tog kraja. Podsjetimo, s malog stadiona u Nyoni preselio se u znatno veću zgradu, stadion Servette u Ženevi.

Već po broju prodanih ulaznica, njih više od 5.000, bilo je jasno kako će biti sastav pod vodstvom Marijana Budimira imati veliku podršku u tom smislu s Milano. Vidljivo je to i sada, tijekom utakmica u Švicarskoj, gdje Hajdukovi navijači dominiraju svojim miljenicima glasnim navijanjem bodre od samog početka dvoboja, pa i podosta prije toga.

Doduše, u prvih 45 minuta nisu imali previše razloga za slavlje, jer se na odmor otišlo bez pogodaka (0-0). Dapače, Milan je taj koji ima veći posjed lopte te više upućenih udaraca, od kojih je jedan odsjeo čak i na gredi, koju je u 29. minuti zatresao. Hugo Cuenca.

Razine podrške 💯#UYL // @hajduk pic.twitter.com/mCNDut5J2f

— UEFA Liga mladih (@UEFAYouthLeague) 21. travnja 2023

S druge strane Hajduk uglavnom pokušava iz protunapada i uglavnom na desnom stranom terena gdje dominira. Narukvice. Očito mu se isplatio povratak iz seniorske momčadi i izostanak iz prve momčadi okršaja s Varaždinomjer je mladi Amerikanac bio glavna prijetnja Milanovoj obrani.

Ne, sve je to uglavnom bez veće opasnosti za golmana Lapa NauvooBudimirovi momci moraju znatno popraviti svoj napadački učinak u drugom poluvremenu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr