VIDEO/FOTO Cure detalj ubojstva u Zagrebu: Nakon tučnjave u noćnom klubu s više hitaca ubijen Uskokov optuženik

Nakon fizičkog obračuna u jednom noćnom klubu na zagrebačkoj Trešnjevci ubijen je muškarac s više hitaca. Kako doznajemo, riječ je o Uskokovu optuženiku Tomislavu Sablji.

GalerijaUbojstvo na Trešnjevci Ubojstvo na Trešnjevci Ubojstvo na Trešnjevci +5Ubojstvo na Trešnjevci


U noćnom klubu, nakon fizičkog obračuna više osoba, ubijen je 41-godišnji Tomislav Sabljo. Policija je izvijestila da je ispaljeno više hitaca.

Ubojstvo se dogodilo u subotu oko 4:45 na zagrebačkoj Trešnjevci, u Ulici Florijana Andrašeca. Napadač je uhićen i pod nadzorom je policije. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

Tijek događaja pratite u nastavku:

12:28“U ovom trenutku možemo samo izraziti žalbu zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu surađujemo s njima. Kada budemo spremni očekivati ​​službenu komunikaciju policije”, rekao je za Dnevnik Nove TV. Lozinka Pegosuvlasnik noćnog kluba Ritz.

11:58 Jedna je žena kod ulaza u noćni klub Ritz upalila lampaš za ubijenog Sablju.

Ubojstvo na TrešnjevciLampaš ispred Ritze(Foto: Ivana Nobilo/Cropix)

10:35 Javila nam se čitateljica koja je sinoć izašla u noćni klub Ritz u kojem se dogodilo ubojstvo Sablje. Čuli su hice. Kako su izgledali dramatični trenuci pročitajte >>OVDJE.

10:15 Klub Mint, koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta na kojem je bilo ubojstvo, na svom se Instagramu ogradio od nekih razloga da se napad dogodio u prostorijama tog kluba.

“Želimo Vas obavijestiti da ubojstvo koje se dogodilo u jednom klubu na Trešnjevci nije Mint. Želimo naglasiti da u našem klubu Mint nije bilo nikakvih incidenata i naši su gosti nakon ugodne zabave zadovoljni napustili klub.

Strogo se pridržavamo svih zakona i propisate smo posvećeni osiguranju sigurnog i ugodnog okruženja za sve naše posjetitelje. S obzirom na to da se nemili događaj nije dogodio u našem klubu, pozivamo sve medije i javnost da provjere svoje izvore prije nego što objave bilo kakve informacije koje mogu štetiti ugledu našeg kluba.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju i želimo naglasiti da ćemo i dalje raditi na tome da naš klub ostane sigurno i ugodno mjesto za sve naše posjetitelje”, priopćili su.

9:45 Tko je bio ubijen Tomislav Sabljo? Više o njemu pročitajte >>OVDJE.

Ubojstvo na TrešnjevciUbojstvo na Trešnjevci(Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Ubojstvo na TrešnjevciUbojstvo na Trešnjevci(Foto: Goran Mehkek/Cropix)

9:42 Tijelo je i dalje na mjestu zločina, javlja reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo. Ubojstvo se dogodilo u noćnom klubu Ritzdoznaje Čorkalo.

9:35 Mjesto zločina ograđeno je policijskim trakama, a Ulica Florijana Andrašeca, u kojoj se dogodilo ubojstvo, zatvorena je.

8:33 Ubio ga je zaštitarneslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV.

8:22 Ubijeni Tomislav Sabljo u srpnju 2019. godine uhićen jeu zajedničkoj akciji hrvatske i bosanskohercegovačke policije u Tebru. Uskok sumnja da su Sabljo i Sučić od svibnja 2016. do sredine svibnja 2019. u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Albaniji okupili skupinu zbog nabave i krijumčarenja marihuane.

8:15 Kako doznajemo, ubijen je Uskokov optuženik Tomislav Sablja.

7:50 U noćnom klubu nakon fizičkog obračuna ubijeno je više osoba 41-godišnjaka s više hitaca, izvijestila je policija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr