PAŽANIN NIJE USPIO U FINALE: Neki slave, neki žale: 'Bolje je prošao od cure'

Foto: HRT/Zvijezde pjevaju

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U polufinalnoj večeri showa “Zvijezde pjevaju” gledatelji su željno iščekivali nastup simpatičnog chefa Ivana Pažanina i njegove mentorice u showu Zsa Zse.

Naime, iako nije pokazao veliki pjevački talent, zahvaljujući glasovima gledatelja, Pažanin je uspio doći čak do polufinala.

Sa mladom Zsa Zsom izveo je pjesmu ‘No sikiriki’ Ede Maajke. Svojom izvedbom digli su na noge publiku u studiju, no gledatelji nisu našli neke zamjerke.

“Pažanin bolje odrepao od cure i odlično se snašao”, “Pažanin baš mu je super ležala ova pjesma, tako je bio simpatičan i super odrepao”, “Ovo je strašno! Zsa Zsi svaka čast, ja bih imao intonativnih problema s njime! Ali Pažanin ima ogromne količine duha! Ma neka ih!”, komentirali su gledatelji nakon njihova nastupa.

Nakon ispadanja iz showa gledatelji su se malo i našalili. “Konačno! Bili su stvarno simpa, ali kaj je preveć je preveć. I oni su odahnuli”, “Mentorica će se odmoriti”, komentirali su.

Davor i Gina, , Lovro i Vjeko, Lucija i Ivanka borit će se za pobjedu idući vikend.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr