(VIDEO) FILMSKA PLJAČKA U PARIZU! Došli su na motorima, jedan je čuvao stražu: Na meti je luksuzna zlatarna

Foto: Screenshot/Twitter

Autor: Mia Peretić

Oružana pljačka dogodila se u subotu u luksuznoj zlatarnici Bulgari, na poznatom Trgu Vendome u Parizu, a šteta se procjenjuje na više milijuna eura, doznaje se od policije i državnog odvjetništva.

Prema prvim informacijama, trojica pljačkaša na dva motocikla pojavila su se ispred zlatarnice oko 13:45, rekao je policijski izvor.

Dvojica su nosila oružje s dugim cijevima i udarila su zaštitu.

Na snimkama objavljenim na društvenim mrežama vide se dva velika crna motocikla parkirana na trotoaru ispred zlatarne. Muškarac u crnom, s kacigom na glavi i naoružan, čuva stražu. Zatim sva trojica bježe na motociklima.

Pljačka Bugarska na pariškom trgu Place Vendôme #pljačka #bugari #placevendome #naoružan #razbojnik #nasilje #srebrni #nakit pic.twitter.com/BXgCP32sFC

— Louis Raymondis (@louis_raymondis) 29. travnja 2023

Bugarijeva zlatarna već je bila na meti oružane pljačke u rujnu 2021. i tada je šteta bila procijenjena na 10 milijuna eura. Tada je policija ranila jednog od trojice pljačkaša i uhitila ga.

Optužen je i smješten u otvor. U lipnju 2022. uhvaćena su i optužena druga dvojica. I oni su u pritvoru dok čekaju presudu.

Autor:Mia Peretić

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr