'STVARNO SI BIO NAJBOLJI' Damir Kedžo je pobjednik 'Masked Singera', ispod Mede se krio preznojeni Šprajc

Foto: Impala studio

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U finalnoj epizodi showa ‘Maskirani pjevač’ našle su se maske Tovara, Mede i Čudnovišta, a pobjedu je odnio Tovar. Ispod maske Čudnovišta našao se Hiljson Mandela, Mede Zoran Šprajc, a Tovara Damir Kedžo.

“Kao prvo, Mogli ste mi i mamu dovesti u panel, kao drugu treću emisiju, kao treću, najbolju emisiju u kojoj sam bio, a bio sam u puno njih”, rekao je oduševljeni Kedžo.

“Očekivano”, “Najbolji”, “Zasluženo”, “Bravooo Kedžo stvarno si bio najbolji”, samo su neki od komentara zadovoljnih gledatelja.

Foto: RTL

Kada je skinuo masku Mede, gledatelji su ugledali prenošenog Zorana Šprajca. “Jako mi je žao što su ispadale puno bolje maske, mislio sam da neću proći dalje od prve emisije, ali otelo se kontrolirati. Hvala svima što ste glasali”, rekao je Zoran.

Foto: RTL

“Čudnovište je zaslužno za sve, fantastično iskustvo, maske, pjevači… definitivno će mi se urezati u pamćenje. Brutalica”, rekao je. Hiljson Mandela nakon što je skinuo masku Čudnovišta.

Nagradu ‘Zlatno uho’, koja se dodjeljivala najboljem detektivu, pripala je Saši Lozaru.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr