(VIDEO) REAL PROŠAO KROZ PAKAO BEOGRADA! Španjolci odnijeli pobjedu u šokantnoj završnici

Guliverova slika

Autor: Dnevno.hr/GIŠ.

Utakmica za plasman na Final Four Eurolige u Beogradu bila je, blago rečeno, šokantna, što zbog događanja na parketu, što zbog dočeka igrača Reala u Srbiji.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u Madridu su igrali Real i Partizan, a tu je utakmicu dobio beogradski klub, nakon što su se igrači oba kluba sukobili na parketu, a crno-bijeli su u seriji poveli 2:0.

Dolazak igrača Reala u Beograd bio je pod velikim osiguranjemSrbi su za to angažirali čak 500 policajaca, a sve zbog straha od mogućeg incidenta prema igračima iz Madrida.

Mrtva tišina u Areni tijekom predstavljanja igrača Reala pic.twitter.com/8aQR4UbBLd

— Chandler (@CendlerBing) 2. svibnja 2023

Prije početka utakmice Grobari su prvo Realove igrače dočekali okrenuti leđima, no Džanan Musa dobio je veliku salvu uvrede, a ovoga puta nije pošteđen ni naš Hezonja. Pogledajte reakcije na izlazak Muse OVDJE.

Šokantna utakmica

Što se utakmice tiče, Partizan je odlično otvorio susret i imao je lijepu prednost od 15 koševa, ali je na poluvrijeme otišlo samo s tri razlike za domaćina.

Drugo poluvrijeme donijelo je potpunu dramu, u četvrtoj četvrtini jedan i drugi klub izmjenjivali su se u vodstvu do samog kraja, da bi na posljednju pobjedu odnio Real 82:77 i tako razočarao prepunu dvoranu.

Naš Mario Hezonja na parketu je proveo 36 minuta i za to vrijeme skupio 12 poena i čak 14 skokova te je udijelio tri asistencije.

U seriji Partizan i dalje vodi 2:1, a očekujemo još jednu dramu između ova dva kluba za plasman na Final Four.

Autor:Dnevno.hr/GIŠ.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr