NE IDE NA DOBRO! Let 3 unatoč trudu i dalje pada na kladionicama: Hrvatska opet na niskim granama

Foto: Dora HRT/ Facebook

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Iako smo se nedavno popeli na ljestvici i skočili s 18. na 14. mjesto, Hrvatska se nakon odrađene prve probe u Liverpoolu počela crveniti na kladionicama za Eurosong. Koeficijenti su počeli rasti i određene države su dobile zeleni predznak, dok smo mi završili s crvenim. To bi značilo da kladionice previđaju skoro pad Hrvatske u ukupnom poretku, a šanse za pobjedu su tek 1%. Iako smo prije nekoliko dana bili na 14. mjestu, sada smo pali na 16. mjesto.

Najviše šansi za pobjedu, barem prema kladionici, ima švedska predstavnica Loreen s pjesmom “Tattoo”, a na drugom mjestu je Finska i njezina predstavnica Käärijä s pjesmom “Cha Cha Cha”. Treće mjesto nedavno su držali Ukrajinci i njihovi predstavnici Tvorči s pjesmom “Heart of Steel”, koji su sada pali na četvrto mjesto, dok su njihovo mjesto zauzeli Francuzi, točnije Zarra s pjesmom Evidemment.

Inače, britanski kralj Charles i njegova supruga Camilla nedavno su otkriveni pozornicu za Eurosong koji će se održati u Liverpoolu te je kralj najavio da će s velikim zanimanjem pratiti natjecanje. Liverpool će biti domaćin natjecanja za pjesmu Eurovizije umjesto lanjske pobjednice Ukrajine koja zbog ruske invazije ne može organizirati spektakl.

Uz odbrojavanje, Charles i Camilla otkrili su pozornicu pritiskom na veliki ružičasti gumb koji ju je aktivirao niz šarenih svjetala pozornice uz pulsirajući ritam.

Foto: Guliver ImageREUTERS/John Sibley

Podsjetimo, u veljači je britanska vlada najavila da će 3000 karata za praćenje Eurovizije staviti na raspolaganje raseljenim Ukrajincima. Natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 9. do 13. svibnja, a Let 3 na rasporedu je već u utorak.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr