EVO KOLIKO JE 'TEŽAK' LUKA MODRIĆ! Izračunali koliko je do sad zaradio kapetan Vatrenih

Foto: facebook screenshot

Autor: Gordan Ivan Šojat

Luka Modrić odbio je izdašne ponude iz Saudijske Arabije, koje bi ga svrstale među najplaćenije nogometaše svijeta, a sve da bi ostao još jednu sezonu u Realu iz Madrida, u kojem će najvjerojatnije i završiti svoju karijeru sljedeće godine.

Ne, Luka sigurno nije potplaćen, prema nekim informacijama ima treću najveću plaću u Realu, iza Benzemea i Viniciusa, pa Modrić godišnje od Reala po svom ugovoru inkasira oko 10 milijuna eura.

Uz plaću od Reala, Modrić još zarađuje oko deset milijuna eura kroz sponzorske ugovore s Adidasom, Paninijem i Coca Colom, tako da kapetan Vatrenih uprihodi čisto impozantnu svotu na godišnjoj razini.

Luka Modrić ostaje u Real Madridu i sljedeće sezone, idemo! Glavni dogovor oko novog ugovora koji vrijedi do lipnja 2024. 🚨⚪️🇭🇷 #RealMadrid

Modrić je odbio veliku ponudu Saudijske Arabije da nastavi u Madridu. Nikad nije sumnjao: jedini prioritet, Real Madrid. pic.twitter.com/TTGpyhGhbx

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 6. svibnja 2023

Lijepa svota

Specijalizirani portal CA Knowledge objavio je podatke o tome koliko bogatstvo ima Modrić, a procjenjuje se da je Luka ‘težak’ oko 80 milijuna dolara.

Pozivajući se na Forbesu i Bloombergu, prema njihovoj projekciji, 2018. godine Modrić je vrijedio 30 milijuna dolara, a 2023. godine njegova imovina popela se na visokih 80 milijuna dolara.

Luka Modrić danas na treningu. 🇭🇷 pic.twitter.com/jPdyM7iscf

— Madrid Xtra (@MadridXtra) 11. svibnja 2023

Uz izvor dodaje kako Luka posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, uključujući stanove u Španjolskoj i Hrvatskoj te luksuzne vile u obje zemlje, uz još neke tvrtke.

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr