SRPSKI TIKTOKER DRŽAO HRVATICI ŠAKU NA USTIMA? Mlada Nika prijavila dečka za zlostavljanje: 'To nije prvi put'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ NK

Srpski mediji prenijeli su vijest da je on srpski tiktoker Marko Arsenijević, poznatiji kao Arsaovdepriveden zbog nasilja u obitelji i to navodnozbog njegove djevojke Nike Ilčićpoznate YouTuberice s kojom je već duže vrijeme u vezi.

Vijest je naprije otkrio Telegraf.rskoja je izjavila da je Nika Marka prijavila policiji jer ju je odgurnuo, pri čemu je ona pala na pod, zatim ju je držao za ruke i stavio joj šaku na usta, kako se ne bi čula njezina zapomaganja.

Uostalom, detalje je iznijela i sama Nika objavom na Instagramu. Ona navodi da je izjava o navodnom nemilom događaju dala u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi u Srbiji.

“Želim se oglasiti povodom naslova koji su izašli u javnosti te potvrditi da su isti naslovi točni. Dana 8. svibnja 2023. pretrpjela sam nasilje od mog tadašnjeg izvanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bio prvi put da je nada mnom vršio fizičko i psihičko nasilje”, napisala je Nika i dodaje: “Htjela bih obavijestiti prijatelje, pratitelje i sve koji su pokušali stupiti u kontakt sa mnom, da iako sam potresena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam okej”

Ovim putem se želim zahvaliti svima na porukama podrške i poručiti da kada budem spreman, planiram koristiti svoju platfmoru za podizanje svijesti o psihičkom i fizičkom nasilju u obitelji. Do tada se više nećeš oglašavati na ovu temu” poručila je influencerica i zaključila:

“Molim vas, nikada nemojte zaboraviti tko ste i koliko vrijedite. Nemojte trpjeti nikakav vid nasilja i prijavite nasilje prije no što bude kasno. Hvala još jednom na podršci, sve vas volim’”, zaključila je Nika.

Poznata influencerica nedavno se preselila u Beograd, upravo kako bi živjela s Markom.

Par je često zajedno snimao za društvenu mrežu TikTok, br oboje već tjedan dana nisu aktivni ni na jednoj društvenoj mreži.

@nedaj.se.nikkaArsa se trudi 🥵 ig: @nikailcic♬ Cura S Kvarta – Hiljson Mandela

Podsjećamo, Nika je jedna od prvih YouTuberica s ovih prostora koja je postigla ogromnu popularnost. Počela je snimati za YouTube još u osnovnoj školi, kada je imala samo 14 godina. Svojevremeno je u intervjuima otkrila da joj se ne sviđaju trendovi koji su zavladali među influenserima te da je htjela raditi nešto drugačije.

Njeni pratitelji poznaju je kao “djevojku bez dlake na jeziku”, a često otvoreno govori o škakljivim temama.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr