MISTERIOZNI RUS IMA PROHTJEV: Nevjerojatno je koga je zatražio kontaktirati

Foto: Denis Jerković / CROPIX/Ilustracija

Autor: Dnevno.hr

Famozni Aleksander K. (44), državljanin Ujedinjenog Kraljevstva rođen u Rusiji prije nekoliko dana uhićen u Sesvetama zbog krivotvorenja.

Prema posljednjim informacijama, nakon što je tijekom policijskog kriminalističkog istraživanja odbio dati bilo kakve korisne podatke o sebi, sada je zatražio da mu se omogući telefoniranje i eventualna posjeta osobama iz diplomatskih misija Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije, kao i da mu se omogući telefonski kontakt s aktualnim predsjednikom Svjetske banke Davidom Malpassom.

Iznenadio je

Tražio je i omogućavanje telefonskih poziva s nekoliko trgovačkih institucija Ujedinjenog Kraljevstva i zemalja Commonwealtha, ali je humanitarnom britanskom organizacijom Prisoners Abroad (Zatvorenici u inozemstvu) koja pomaže britanskim državljanima koji završe u zatvorima u inozemstvu.

Nakon što je na Državnom odvjetništvu isprva tražio da ga brani poznati odvjetnik koji je bio poduzetnik u aferi grupe Borg i stvaranju Lex Agrokora Boris Šavorić, Aleksander K. zatražio je i kontaktirao s nekoliko poznatih zagrebačkih odvjetnika iz područja kaznenoga prava.

S nekima je već i sam kontaktirao.

Podsjećamo, Aleksander K. je prije nekoliko dana uhićen u Sesvetama kad je u policiji uz pomoć krivotvorenih dokumenata pokušao ishoditi boravišnu dozvolu.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr