VIDEO 'Kralj' James Juri Potron: Tukao Curryja, Lakersi u finalu!

SPEKTAKL NA ZAPADU

Fotografija: Jayne Kamin-Oncea

Bila je to noć u kojoj nitko nije mogao zaustaviti 38-godišnjeg velikana. Ostao je nadomak triple-doubleu, nijedan najbolji strijelac u povijesti NBA-a neće žaliti. U finalu Zapada čekaju Nikola Jokić i Denver

LeBron James protiv Nikole Jokić. Čeka nas spektakl u finalu Zapadne konferencije NBA lige gdje su se noćas plasirali THE Lakersi. ‘Kralj’ James vodio je Lakerse do velike pobjede 122-101 u šestoj utakmici polufinala igranja protiv aktualnog prvaka zlatni država Warriorsa Stjepana Curry. Lakersi su u konačnici slavili s uvjerljivih 4-2 u seriji.

Bila je to noć u kojoj nitko nije mogao zaustaviti 38-godišnjeg velikana. LeBron je ubacio 30 poena, a uz to je imao i devet skokova te devet asistencija. Malo je nedostajalo za triple-double.

Najbolji strijelac u povijesti NBA lige poveo je Lakerse do finala u kojem će snage odmjeriti s Denver Nuggetsima Nikole Jokića.

Uz LeBrona sjajan je bio Austin Reaves s 23 boda, a Anthony Davis je ubacio 17 uz čak 20 skokova. Warriorse je predvodio Stjepana Curry s 32 poena.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr