Horor kod Zagreba: Cipelarili mladića na cesti, odveli ga u šumu i prijetili da će ga ubiti

Dvojica muškaraca kod Vrbovca brutalno su tukla 23-godišnjaka i prijetila mu da će ga ubiti.


Policija je uhitila dvojicu muškaraca koji su kod Vrbovečke Dubrave napali i premlatili mladića (23), oteli ga, tukli u autu, a potom mu prijetili da će ga ubiti u šumi.

Sumnja se da su 16. svibnja ove godine oko 21:30 u Vrbovečkoj Dubravi došli do automobila u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik, nakon čega ga je 32-godišnjak izvukao iz auta, a onda je počelo cipelarenje.

Zajedno s 26-godišnjakom tukao ga je dok je ležao na zemlji. Potom su ga ugurali u svoje vozilo, kojim je upravljao 26-godišnjak, dok je 32-godišnjak u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati žrtvu. Odvezli su se do šume u blizini Dragičevca, izvukli 23-godišnjaka iz vozila i nastavili gaudarati rukama i nogama.

Nasilje se niti tada nije prekinulo, već su ga pritisnuli uz stablo, a onda ga je osumnjičeni 32-godišnjak započeo gušiti te prijetiti da će ga ubiti.

Potom su ga opet ugurali u vozilo, odvezli na područje Grabika i izbacili na ulicu.

Po provedenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

PU zagrebačka navodi da su muškarci od 32 i 26 godina osumnjičeni za protupravno oduzimanje slobode i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, dok se sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i jedno kazneno djelo prijetnje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr