Tragedija na autocesti: Motorom se zabio u privremenu signalizaciju i poginuo

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u blizini odmorišta Ježevo u smjeru Zagreba u subotu oko 18:35 je u teškoj prometnoj nesreći poginuo 50-godišnji motociklist iz Požege.


Motociklist je poginuo na autocesti A3 Bregana-Lipovac u blizini odmorišta Ježevo u smjeru Zagreba u subotu oko 18:35.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, muškarac je motociklom marke Suzuki požeških oznaka vozio dijelom ceste gdje je zbog radova brzina kretanja ograničena na 80 kilometara na sat. U policiji ističu da je sva privremena prometna signalizacija na toj lokaciji postavljena vidljivo i pravilno.

“Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je skrenuo udesno, u smjeru sjeverozapada, te kotačima naletio na privremenu prometnu signalizaciju postavljenu između trake kojom se prometuje u jednom smjeru i trake za zaustavljanje vozila u nuždi”, priopćila je policija.

Nakon što je izgubio nadzor nad motorom, nastavio je nekontrolirano kretanje u smjeru sjeveroistoka, sletio izvan kolnika na travni teren te je motociklom naletio na zaštitnu ogradu. Njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr