Tragedija na Jadranu: Muškarac umro nakon tučnjave u noćnom klubu, dvije osobe privedene

U noćnom klubu u Biogradu na Moru noćas se potuklo više osoba. Jedan muškarac je preminuo, a kako je došlo do smrti, istražuje policija. Dvije su osobe privedene.


Jedna osoba je preminula nakon što je izbila tučnjava u noćnom klubu u Biogradu na Moru oko četiri sata u noći sa subote na nedjelju.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći54-godišnji hrvatski državljanin prevezen je u Opću bolnicu Zadar, u kojoj je preminuo.

“U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid, dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja”, izvijestila je PU zadarska.

Neki mediji navode da je riječ o zaštiti, međutim, policija to još nije potvrdila. Također, prema neslužbenim informacijama, moguće je da je muškarac umro od infarkta.

Policija će u vezi s ovim događajem dati izjavu u 14 sati.

Provedenim mjerama i radnjama, dodaju, policija je zasad utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu “evidentirano narušavanje javnog reda i mir te tučnjava između više osoba”.

Prema nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr