'NO PASARAN' ZA DUHOVE PROŠLOSTI! Policija u prepunom Kumrovcu dijelila kazne silovateljima: 'Ne činimo zlo'

Foto: CROPIX

Autor: Dnevno.hr/LB

U Kumrovcu je obilježen Dan mladosti-radosti koji je, prema riječima organizatora, okupio tisuće ljudi iz svih država bivše Jugoslavije koji su došli “odati počast vojskovođi i državniku Josipu Brozu Titu”.

Ne, na proslavi Dana mladosti u Kumrovcu našla se i Sandra Džemaili iz Bihaćakoja je na glavi nosila kapu s petokrakom, uz još znakovlja na njoj.

Ona je ispričala kako su joj zbog petokrake u dva navrata prišli policajci i tražili od nje da skine kapu te su joj zaprijetili da će joj, ako to ne učini, morati oduzeti kapu i naplatiti joj novčanu kaznu.

‘Ne činimo nikakvo zlo’

“Petokraka je simbol mira i slobode svih nas. Ne činimo nikakvo zlo, kao ni ova kapa na kojoj je razno ordenje koje također govori o miru, zajedništvu, bratstvu i jedinstvu.

Oni su nam, po nekom svom drugačijem shvaćanju, govorili da ih skinemo jer ćemo u suprotnom nekoga uvrijediti i poniziti”, prepričala je Džemaili za 24sata.

Dodala je da su im policajci rekli da ih mogu snimiti i naknadno ih novčano kazniti.

Osim toga, dodala je i da će dolaziti svake godine u Kumrovec.

Autor:Dnevno.hr/LB

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr