ŽIVOTNI ZAOKRET ZVIJEZDE SERIJE KOJU OBOŽAVAJU HRVATI! Posvetio se vjeri i potpuno promijenio izgled: Ljudi ga više ne prepoznaju

Foto: Guliver (AP Photo/Chris Pizzello)

Autor: Dnevno.hr/FP

Serija ‘Dva i pol muškarca‘ često se nalazi kao favorit na hrvatskim malim ekranima. I dok tako skoro svakodnevno možemo pratiti živote Alana, Charlieja i Jakeamnogi se vjerojatno pitaju gdje su oni danas i čime se bave.

Charlie Sheen medijski je i više nego dovoljno eksponiran da se lako mogu pratiti nova događanja u njegovom životu. Jon Cryerkoji igra njegovog brata Alana, prije dvije godine glumio je Lexa Luthora u seriji Supergirl. A nedavno su mediji napokon mogli spoznati kakav život vode mladi Angus T. Jones koji je u seriji utjelovio Alanovog sina, Jakea.

Zvijezda ‘Dva i pol muškarca’ Angusa T. Jonesa izgleda neprepoznatljivo prvi put u godinu dana https://t.co/gKnDhkTHRj pic.twitter.com/2xXEyPtY9R

—Page Six (@PageSix) 23. svibnja 2023

Ovaj 29-godišnji glumac tako je uočen u jednoj četvrtoj u Los Angelesu gdje izgleda potpuno neprepoznatljivo,a prema pisanju medija to je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti u posljednjih godinu dana.

Angus je na fotografijama bio u ležernom izdanju noseći široku sivu majicu, kratke hlače i crvenu bejzbol kapu. Osim toga, u posljednjih nekoliko godina pustio je i bradu te se znatno udebljao od zadnjeg pojavljivanja u seriji.

Fotografija: Gulliver (AP Photo/Dan Steinberg)

Odlazak iz ‘Dva i pol muškarca’ Angus je najavio 2014. godinu, nakon čega se posvetio kršćanstvu. Jednom prilikom molio je ljude da ne gledaju seriju jer je smatrao da je neprimjerenao čemu se već prije govorilo u medijima.

Angus se tada, ne želi više biti u centru pažnje, povukao iz javnosti. Kasnije se putem medija ispričao kolegama sa seta radi svojih izjava, istovremeno tvrdeći da ne žali što ih je napustio jer je bio uzbuđen zbog odlaska na fakultet.

Autor:Dnevno.hr/FP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr