Donirao majci jetru, vratio se na teren, a sad mu je sudac opsovao majku? 'Ovo… Zacrnilo mi se'

IZBACILO GA IZ TAKTA

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Rekao sam suću: “Daj, nemoj me zajebavat, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton”. Sočo je na to rekao: “Je*at ću ti majku u pi*ku poslije, kome govoriš da je majmun?!”, objasnila je Perić-Komšić.

U posljednjem kolu drugog ranga hrvatskog nogometa Cibalia ja Rudeš su remizirali (1-1), ali su nogometaši iz Vinkovaca imali igrača manje od 27. minute kad je pocrvenio Robert PerićKomšić zbog okršaja sa sucem Antom Sočom.

Podsjetimo, Perić-Komšić je prošle godine donirao majci 70 posto jetre te se nakon toga vratio na nogometni teren, a sad tvrdi da mu je sudac Sočo opsovao majku što je dovelo do reakcije i isključenja.

– Napravio sam faul na Pavkoviću i sudac Sočo dao mi je žuti karton. Nešto ranije istrpio sam i teži prekršaj, pa nije vadio kartone. To me iživciralo. Rekao sam mu: “Daj, nemoj me zajebavat, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton” – rekao je za portal Vinkulja.hr pa nastavio:

– Sočo je na to rekao: “Je?at ću ti majku u pi*ku poslije, kome govoriš da je majmun?!”. Dao mi je drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovoga ne bi dogodilo. A ovo… Nema se tu što posebno objašnjavati.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Posebno je Robert bio osjetljiv na tu psovku i ne može oprostiti sucu. Imao mu je što za poručiti pa će to vjerojatno biti kažnjen.

– Da mi je štogod drugo rekao, sve u redu. Ali, ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliko ću kaznu dobiti zbog ovoga. Razgovarao sam nakon utakmice s kontrolorom suđenja Svilokosom. Ne smatram potrebnim naš razgovor iznositi u javnost. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr