Bjelica efekt! Trabzon je pretrpio 5 komada i slavio trećim zaredom

UVJERLJIVA PREDSTAVA

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Bjeličini izabranici demonstrirali su snagu i došli do četvrte pobjede u posljednjih pet utakmica. Trebalo je vrijeme da se igrači priviknu, ali metode hrvatskog izbornika daju trenutne rezultate

Nogometaši Trabzonspora s uvjerljivih 5-1 pobijedili su suparnike iz Alanijaspora. Na klupi turskog prvoligaša sjedi bivši trener Dinama i Osijeka Nenad Bjelica (51)koji je Trabzon preuzeo u travnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bjelica je novi angažman otvorio s dva poraza i trebalo je vremena da se igrači priviknu na njegov režim i zahtjeve. A kad je upalilo, uslijedila je odlična serija. U sljedećih pet utakmica Bjelica je četiri puta slavio i samo jednom izgubio.

Ključan trenutak na susretu protiv Alanyaspora dogodio se u 23. minuti kada je Aksoy kod gostiju zaradio izravni crveni karton. Prethodno je gostujuća momčad povela u 14. minuti preko Gunesa, no Bjeličin kolektiv u igru ​​je vratio Trezeguet samo četiri minute kasnije.

Nakon crvenog kartona uslijedila je potpuna dominacija domaćih. Do kraja prvog poluvremena bilo je već 4-1, a golove su postigli Marek Hamšik iz jedanaesterca u 24. minuti, Bakasetas u 32. i Stryger Larsen u 35. minuti.

Konačnih 5-1 postavio je Božok u 58. minuti.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr