Pjevačici prekipjelo. Skinula se, pokazala trbuh i odgovorila na kritike: Debela sam, pa što sad?

BEBE REXHA

Fotografija: Instagram / ginemargrethe

I ranije se pjevačica obračunavala s onima koje je zanimalo koliko ima kilograma. Nedavno je otkrio i da ima zdravstvene probleme

Pjevačica Bebe Rexha (33) u posljednje vrijeme našla se na meti kritika zbog izgleda. Brojni joj pišu da se udebljala te da sada nije lijepa, pjevačica je sada odgovorila na kritike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Američka pjevačica objavila je snimku zaslona na kojem se vidi da korisnici na društvenim mrežama često pretražuju njezino ime uz riječ ‘fat’ (debela), traže fotografije u kupaćem kostima te uspoređuju njezine fotografije od prije i one od sada.

Uz to je dodala svoj selfi u ogledalo na kojem je pozirala u trenerici. Pokazala je svoj stomak, a na licu nije imala niti malo šminke.

– Da, u svojoj sam debljoj fazi, pa što – pitala je bijesna pjevačica.

Fotografija: Instagram

Prethodno je bila na meti kritika zbog svoje težine, a onda je pjevačica odgovorila onima koje je zanimalo koliko Bebe ima kilograma.

– Vidjeti tu traku za pretraživanje je tako uznemirujuće. Nisam ljuta jer je to istina. Udebljala sam se. Ali jednostavno je s*anje. Hvala svim ljudima koji me vole bez obzira na sve – napisala je ranije.

Fotografija: Instagram

Prisjetimo se, pjevačica je nedavno otkrila da ima problem s policističnim jajnicima.

– To je jedan od vodećih uzroka zašto se žene debljaju. Ja sam jako brzo dobila 14 kilograma, možda i malo više od toga. Ne znaš kroz što netko prolazi, što mu se događa u životu, tako da je teško. Ali mislim da u 2023. ne bismo trebali više govoriti o težini ljudi – rekla je.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr