Dečko Taylor Swift poljubio je zaštitu tijekom koncerta u Danskoj: Ovo mu nije prvi put

POSTALA TRADICIJA?

Foto: twitter/snimka zaslona

Publika je burno navijala nakon što je Healy, kojem nije prvi put da ljubi posjetitelje, iskazao svoju naklonost prema zaštiti

Pjevač Matty Healy(34), za kojeg se već neko vrijeme šuška da je u vezi s pjevačicomTaylor Swift(33), poljubio je zaštitu tijekom nastupa u Danskoj u petak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Healy je sa svojim bendom The 1975. u sklopu 2023. NorthSide Festivala izvodio pjesmu ‘Robbers’, a kad je uoči zaštite kako stoji pred pozornicom, otišao je do njega i poljubio ga.

Publika je burno navijala nakon što je Healy, kojem nije prvi put da ljubi posjetitelje, iskazao svoju naklonost prema zaštiti. Tijekom posljednjih desetak godina poljubio ih je desetak i to za vrijeme izvođenja baš te pjesme ‘Robbers’.

Foto: Richard Gray/PRESS ASSOCIATION

Posjetitelj festivala izjavio je za Entertainment Tonight kako je glazbenik započeo nastup noseći povez preko desnog oka, no kasnije ga je skinuo. Tijekom koncerta pričao je o vulgarnosti i svojim herojima, Georgeu Carlinu, Za Lennyja Brucea ja Billu Hicksu.

Pjevača se i ranije povezivalo sa Swift, nakon njihovog prvog susreta 2014. godine. Bio je iu vezama s pjevačicamaHalseyjaFKA grančices kojom se razišao 2022.

Fotografija: TheImageDirect.com

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr