Preminuo mladi nogometaš: 'Ma ne, ne možeš umrijeti sa 18 godina! uvijek ćeš biti s nama'

snimka zaslona/ Facebook

Autor: Ivan Lukač

Preminuo je 18. godišnjica omladinskog omladinskog pogona Livorna, Anwar Megbli koji je od jučer ujutro nakon prometne nesreće bio hospitaliziran u bolnici Cisanello u Pisi.

Mladog nogometaša, glasio je za klub najvećeg talenta, u nedjelju ujutro oko 5:30 udario je automobil dok je vozio svoj moped s prijateljem, koji je također u teškom stanju hospitaliziran u bolnici u Livornu.

Putovali su do Aurelia kod Donoratica (Livorno). Dvojicu dječaka stražnjim dijelom je udario automobil kojim je upravljao 30-godišnjak, a od silovitog udara završili su na cesti.

Tragedija

Sućut je klub izrazio vrlo brzo nakon što su doktori proglasili smrt. Utvrdili su da je pored svih teških povreda ona vezana uz glavu i mozak na kraju bila presudna.

“Ne, ne možete umrijeti s 18 godina. Danas nakon tragične nesreće koja se dogodila između San Vincenza i Donoratica u noći između subote i nedjelje, Anwar Megbli, napadač rođen 2005. nacionalnog Junioresa sportskog saveza Livorno 1915, poginuo je.

Prošle sezone bio je promoviran u prvoj momčadi. Cijelo društvo izražava najdublju sućut obitelji u ovom trenutku duboke boli. Pozdrav šampione. Uvijek ćeš biti s nama” poručili su iz kluba.

Autor:Ivan Lukač

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr