Bidenov sin u središtu seks skandala: Procurile tisuće fotki s drogom i prostitutkama

GOTOVO 9.000 SNIMKI

Bidenov sin u središtu seks skandala: Procurile tisuće fotki s drogom i prostitutkama

Fotografija: AMANDA ANDRADE-RHOADES

Desničarska skupina Marco Polo objavila je gotovo 9000 fotografija s Hunterova prijenosnog računala na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja gol s prostitutkama

Sin američkog predsjednika Joea Bidena, Hunter, puni ovih dana naslovnice medija jer se našao usred seks skandala. Naime, procurile su tisuće fotografija na kojima se gol zabavlja uz drogu i prostitutke.

Desničarska skupina Marco Polo objavila je gotovo 9000 fotografija s Hunterova prijenosnog računala na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja gol s prostitutkama. Među ukupno 8864 slike ima i svakodnevnih obiteljskih fotografija s ocem Joeom i ostalim članovima Bidenove obitelji.

Fotografije su snimljene između 2008. i 2019. na Havajima, u Cabo San Lucasu, na Kosovu, u Kini, Londonu, Parizu i Rimu, kaže.Dnevna poštaa izvučene su iz Hunterove MacBook aplikacije Pro iPhoto i iz iPhonea XS, 674 slike poslane su tekstualnim porukama, 579 je snimaka zaslona, ​​40 ih je poslano putem WhatsAppa i 111 drugim putem.

Objava ovih fotografija šok je za obitelj Biden budući da, osim Hunterovih eksplicitnih fotografija, ima i fotografija maloljetnih članova obitelji.

Biden je u travnju najavio da ponovno kreće u utrku za novi mandat u Bijeloj kući, a ovaj skandal njegovog sina mogao bi ostaviti mrlju na predsjedničkoj kampanji.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi