Kći domaćeg tajkuna skinnula je 70 kg nakon Života na vagi: Sad se pohvalila novim uspjehom…

LUCIJA ŠARIĆ

Foto: RTL/Instagram

Lucija je 2021. godine otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutačno ima dva salona ljepote, a planira napraviti i edukacijski centar

Lucija Šarić (26), svima poznato lice iz showa‘Život na vagi’ na društvenim mrežama pohvalila se novim uspjehom. Diplomirala je na sveučilištu Libertas te sada ima titulu magistra ekonomije.

Pokazala je i kako je proslavila ovaj uspjeh – u restoranu s obitelji i prijateljima. Na luksuznu zabavu došao je i njen otac, kontraverzni sesvetski tajkunMarijan Šarićvelika podrška joj je i supruga Marko Lončarek.

Lucija se prošle godine u travnju pohvalila darovima koje je dobila za rođendan, a riječ je o skupocjenom automobilu marke BMW i satu Rolex.

– Ovaj rođendan pamtit ću cijeli život. Ovo je dan kad sam sama sebi ispunila najveće želje i to svojim trudom, radom i, usudila bih se reći, dobrim idejama – rekla je tada.

Fotografija: Instagram

– Ajde da i ja jednom čujem to od sebe – ‘Bravo ja’ – napisala je pokraj objave na kojoj je fotografirala auto s crvenom mašnom oko njega.

Inače, Lucija je 2021. godine otvorila novi salon ljepote. Trenutačno ima dva, a planira napraviti i edukacijski centar.

Fotografija: Instagram

U emisiju ‘Život na vagi’ ušla je sa 133,7 kilograma. Show je napustila sa 7,9 kilograma manje, a nakon toga je angažirana osobnog trenera te je izgubila, kako je tada otkrila, 70 kilograma.

– Cijeli život sam bucka i kada su mi ljudi govorili da će s godinama biti sve teže, nisam im vjerovala. Sada vidim da je to istina, mnogo je lakše bilo sa 17 ili 18 godina izgubiti kilograme – poručila je svojedobno.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

– Borim se i ne mislim odustati. Pretvrdoglava sam osoba da ne bih uspjela. Mislim da mi je ključni faktor naći ravnotežu između treninga, prehrane, poslovnih obaveza i društvenog života – rekla je jednom prilikom.

Lucija se prošle godine vjenčala za dugogodišnjeg partnera Marka. Novopečeni par tada je otplesao prvi ples pred brojnim uzvanicima, a njihove slavlje uveličale su zvijezde poputMate Bulićai srpske pjevačiceSandre Afrike. Lucija je za vjenčanje imala pripremljene dvije haljine, jednu za svečanu ceremoniju i jednu u kojoj je zaplesala kasnije na zabavi.

Fotografija: Instagram

Podsjetimo, Lucija je kći Marijana Šarića, hrvatskog tajkuna, osnivača Europatradea i više od 20 godina zastupnika Samsunga za Hrvatsku. Osim toga, Europatrade zastupa i robne marke LG i Philips, koje su mu donijele status jednog od najbogatijih Hrvata.

Fotografija: Instagram

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr