Razvrat Bidenovog sina u Beogradu i na Kosovu! Uhvaćen u novom skandalu: Procurile fotografije s prostitutkama i drogom

Fotografija: Gulliver Image/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Autor: Dnevno.hr/MP

Novi šok za američkog predsjednika Joe Bidena.

Desničarska neprofitna organizacija Marco Polo na internetu je objavila gotovo 9000 fotografija s prijenosnog računala njegova sina Huntera Bidenaa preko osam tisuća fotografija, objavljenih na bidenlaptopmedia.com, uključuju stotine slika predsjednikovog sina koji uzima drogu i upražnjava spolne odnose s prostitutkama, kao i obiteljske fotografije i svakodnevne snimke.

Fotografije uključuju 7.032 slike uglavnom iz Hunterove MacBook Pro iPhoto aplikacije, 1.832 iz sigurnosne kopije njegovog iPhonea XS, 428 ‘fotografija uživo’ (kratkih videa snimljenih na iPhoneu), 674 slike poslane u tekstualnim porukama, 579 snimaka zaslona, ​​40 poslanih putem WhatsAppa, i 111 drugih.

Slike su nastale između 2008. i 2019.

Neke imaju priložene geografske koordinate, pokazujući da je Hunter snimio fotografije na Havajima, u Cabo San Lucasu, na Kosovu, u Dominikanskoj Republici, zapadnoj Kini, Londonu, Parizu, Rimu, Beogradu i širom SAD-a.

Sve fotografije koje posjedujete DailyMail.com podudaraju se s fotografijama s kopijom prijenosnog računala Huntera Bidena koje su nabavili ranije, a autentičnost su potvrdili stručnjaci za cyber forenziku početkom 2021.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/MP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr