Ovo se rijetko viđa: Marijana Batinić podijelila snimke s koncerta, pažnju privukao njezin suprug

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Domaća voditeljica Marijana Batinić jedan je od onih koji nisu mogli propustiti koncert Damira Urbana i Simfonijskog orkestra HRT-a koji se održao ovog vikenda u Areni.

U gomili ljudi uživala je u Urbanovim hitovima u prepunoj Areni, kao što je bila i njena supruga, 38-godišnjica Matej Pašalić s kojim ima dvije kćeri Enu i Rozu.

Dok je Marijana uživala i pjevala u glasu s Urbanom, njezin suprug bio je vidljivo ganut i dobro raspoložen. “Budi moja voda”, “Nebo”, “Mjesto za mene”, nizao je Urban hitove, Marijana je pjevala i snimala atmosferu, a kad god bi se približila suprugu, on bi ju nježno privukao sebi i grlio te je u jednom trenutku blago poljubio u obraz. Prizor se to kakav rijetko viđamo među poznatim parovima.

Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram

Nešto kasnije Marijana je podijelila video iz njihovog doma na kojem se vidi kako Matej isprobava dosta kratkih trenutaka, a tom su se prizoru zajedno nasmijali. “A moj čovjek narastao“, napisala je uz video.

Ženio se u ovom sakou. Vrh” rekla je voditeljica uz smijeh dok je Matej prezentirao kako to izgleda kada odjenete premali šako.

Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram

Inače, Matej je marketinški stručnjak te bivši rukometaš. S popularnom voditeljicom vjenčao se u siječnju 2015. godine u Zagrebu, a upoznali su se na Halloween partyju u noćnom klubu Katran.

Prošle godine par je proslavio sedmu godišnjicu braka, a slove kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Uz to, u medijima se često može pročitati kako su zaljubljeni kao od prvog dana njihove ljubavi , a sudeći po viđenom, uistinu uživaju u zajedničkom životu.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr