(FOTO) Svi su gledali u Modrićeve noge! Pojavio se s neobičnim krugovima, što je mnoge zabrinulo

Foto: Ante Čizmić/CROPIX/ilustracija

Autor: Ivor Krapac

Hrvatska danas u velikoj utakmici u Rotterdamu traži izlazak u finale europske Lige nacije, sve je već spremno za okršaj s domaćom Nizozemskom, a na treningu dan uoči susreta privuklo je pozornost da je Luka Modrić na travnjaku stadiona De Kuip bio s neobičnim krugovima na nogama.

Izazvalo je to pažnju, bilo je i zabrinutosti da s kapetanom nešto nije u redu, no ispalo je da se radi o posljedici postupka koji je proveden da Modrić bude svjež i dobro. Cilj je postići da nema više u mišićima kapetana Vatrenih nakon što je u nedavno završenoj klupskoj sezoni u dresu Real Madrida prije koji mjesec u prvom planu bila ozljeda lijevog bedrenog mišića.

O čemu se radi? Riječ je o ‘cupping’ metodi, cupping terapiji kojom se stvara usis na koži čime se potiče cirkulacija. Cilj je smanjiti napetost mišića i povećati detoksikaciju u tijelu.

Donio je detalje kako to izgleda i radi Gol.hr, nakon treninga na kojem je Modrić bio u svom uobičajenom elementu koji se tiče angažmana. Pogled na noge je ipak donio i nešto drugačije nego inače.

Foto: Ante Čizmić/CROPIX

Hrvatska je u Rotterdamu radila u punom sastavu. U poslu na terenu je s reprezentativnim suigračima bio i Marcelo Brozovićkoji je došao posljednji s obzirom na to da je prošle subote bio u akciji protiv Manchester Cityja u finalu Lige prvaka u Istanbulu u dresu milanskog Intera.

Ta utakmica nije završila sretno za Vatrenog. City je slavio naslov prvaka Europe, a Brozović će se sa suigračima i sa svim hrvatskim navijačima nadati da će ove večeri sve proći puno veselije.

Foto: Ante Čizmić/CROPIX

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr