Seks&Vino – radionica koja je izazvala reakciju bure

Na radionici, o kojoj se mnogo govorilo, pričalo se o mnogim temama vezanim uz seks, ali su se i razbijali neki mitovi koji postoje o seksu. Lada je okupljene upoznala s vinomna jasan i razumljiv način, a kušale su se tri vrste vina – rose, bijelo vino (pošip) i crno vino (merlot).

„Zaključili smo kako je rose savršeno vino za ljetno osvježenje i ono nam je bio odličan uvod u cijelu priču, a završili smo s prekrasnim merlotom, koji se savršeno uklopio u ozbiljnije teme koje smo otvorili. Vino je ovdje zamišljeno kao podloga priči koju imamootvara osobu da otvorenije razgovara o temama koje inače ne bi otvarala. Lokacija je ovdje dala čaroliju cijeloj pričinotu opuštenosti i slobode te je atmosfera učinila otvorenom i opuštenom“, govori Lada.

O seksualnosti u kontekstu mentalnog zdravlja trebalo bi pričati iu poslovnom okruženju

Već Povlačenje Tripu bilo je mnogo predstavnika uspješnih tvrtki iz različitih sektora koji su se zainteresirali za ovaj tip radionica.

„Neki su se zainteresirali i da ovakvu vrstu radionica potencijalno ponude i svojim zaposlenicima – da nauči više o ovoj temi, da nauči o seksualnoj raznolikosti i različitosti te da kroz ovakav vid rada upozna sebe. U poslovnom okruženju trebalo bi se više pričati o seksu. Ljude ta tema interesira i katkad ljudi prođu cijeli život da nikada ni s kime nisu razgovarali o seksu. Zato mi kao grupa posložimo tako da na kraju svi mogu pričati o svojoj seksualnostiiznijeti mitove koje smo njegovali, koji su nam možda otežavaju seksualno funkcioniranje i kada ih razriješimo, možemo imati manje problema“, objašnjava Tanja i dodaje kako je seksualnost važan aspekt ljudskog funkcioniranja i da na njemu moramo raditi.

Voditeljice radionice znaju kako je riječ seks još uvijek kontraverzna i zato ih nije začudio veliki odaziv sudionika na radionici. Radionica ograničenog kapaciteta bila je puna do zadnjeg mjesta, a mnogi su se i sami začudili kako je bila ugodna atmosfera i kako se na ugodan način pričalo o samom seksu, fantazijama, užitku pa io orgazmu. Na radionici su oni s najviše sreće podijeljeni i vrhunski Lelo intimni proizvodi.

Radionica Vino&Sex bila je jedna od onih o kojima se najviše pričalo, a mnogima je pomogla da se upoznaju sa svojom seksualnošću.

Više o temi