Otišla je u Ukrajinu seksom pružati podršku vojnicima, lani je na Instagramu kritizirala Split

Fan-Pei Koung33-godišnji influencer i “samofan” iz SAD-a, odlučio se preseliti u Ukrajinu kako bi “pružio podršku” tamošnjim vojnicima koji brane zemlju od snaga Vladimira Putina, piše Daily Mail.

Koung već tjednima na Instagramu objavljuje fotografije iz rata razorene Ukrajine, a svoj je profil na OnlyFansu učinila besplatnim za ukrajinske vojnike i volontere koji na razne načine sudjeluju u ratu.

Da je dobro, na Instagramu je potvrdila iu nedjelju, a prije dva tjedna je na toj društvenoj mreži napisala i sljedeću poruku:

“Živim u luksuznom stanu u središtu Harkiva. Tražim mlade i atraktivne Ukrajince da me masiraju i kuhaju mi ​​večere. I dečki i djevojke dolaze u obzir. I ja bih zauzvrat masirala, pjevala i plesala, a uz mene se može i vježbati engleski jezik. Ali ako ga već znaš dovoljno dobro i ne moramo puno pričati”, poručila je.

Njezino takozvano volontiranje omogućilo joj je niz intimnih veza, uglavnom s vojnicima, au Ukrajini je otišla još u studenome 2022. godine, tada kako bi volontirala u skloništima za žene i sirotištima u Lavovu.

Trenutačno se zabavlja s ukrajinskim operaterom drona, radnikom u elektrani i dvojicom službenika za informacijsku tehnologiju, a povremeno je pružala svoje usluge i stranim vojnicima koji su rođeni u Ukrajini, naveo je u nastavku članka Daily Mail.

Inače, na njezinom profilu samo su primijetili da je lani posjetila i Hrvatsku.

“Zagrebački fotografi i organizatori eventa, spremni smo se ponovno fotografirati i posjećivati ​​vaše zabave. U SAD-u sam naplaćivala oko 100 eura po satu, ali budući da volim Hrvatsku, možemo se svašta dogovoriti sve dok ste ljubazni.

Što se događa, volim ples, glazbu uživo, umjetnu inteligenciju, životinje i hranu, navela je na Instagramu u kolovozu 2022. godine.

Koji se dan ranije osvrnula i na Split, pa je na sasvim solidnom hrvatskom jeziku poručila da je Split lijep, ali i preskup.

Više o temi