Patrik Kolarić bit će glavni sudac ogleda Hajduka i Rijeke. Prvi mu je Jadranski derbi u karijeri

Tek što se završilo prvo, već se okrećemo i drugom kolu hrvatskog prvenstva. Od pet utakmica u rasporedu, daleko se najviše ističe ona koja se treba odigrati na Poljudu, gdje će Hajduk dočekati Rijeci. Bilo je čak indicija da bi se taj dvoboj mogao i odgoditina zahtjev prvoligaša s Rujevice, no to zbog prekratkog roka između zahtjeva i same utakmice nije bilo moguće.

Saznali smo sada i tko će biti glavni djelitelj ovog sraza koji je zakazan za nedjelju navečer, bit će to mladi sudac iz Čakovca, Patrik Kolarić. Ovom 28-godišnjaku prvi je Jadranski derbi u kratkoj sudačkoj karijeri, u kojem je i vodio najveću utakmicu hrvatskog nogometa, pretprošlog svibnja bio je i na derbiju Dinama i Hajduka.

Ovom prilikom će mu asistirati Marjan Tomas ja Vedran Durakčetvrti sudac bit će Mateo Ercegdok će u VAR sobi biti Ante Čuljak ja Ivan Mihalj. Inače, drugi rundu HNL-a otvorit će se u petak od 20 sati Varaždin ja Slaven Belupo predvođeni sucem Antom Čulinom, dok je u subotnjem terminu od 18:45h zakazan dvoboj Gorice ja Lokomotivakoju će voditi arbitar Dario Bel.

Istog dana će, ali u terminu od 21 sat, Istra 1961 u Puli dočekati Dinamo, gdje će u ulozi glavnog suca biti Splićanin Duje Strukan. Konačno, u nedjelju od 18:45h u Zagrebu se sastaju povratnici Rudeš ja Osijeka na stadionu u Kranjčevićevoj vidjet ćemo i još jednog povratnika, nakon godinu dana izostanka na travnjaku opet ćemo gledati i suca Marija Zebeca.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr