Kustić o U-21 izborniku: 'Ivica Olić? Razgovarat ćemo poslije Uskrsa i donijeti rješenje'

Igor Bišćan danas je preuzeo Dinamovu klupu i zamijenio Antu Čačića, a to znači da je hrvatska U-21 reprezentacija na jednom ostala bez izbornika. Podsjećamo, mlade Vatrene u lipnju čeka nastup na Euru; u skupini su s Ukrajina, Španjolskom ja Rumunjskoma Hrvatski nogometni savez sada će biti primoran imenovati novog šefa struke u toj selekciji.

Sportske novosti zato su kontaktirale HNS-ova predsjednika Marijana Kustića. U medijima se dosta počelo spominjati ime Ivice Olićasadašnjeg pomoćnika Zlatka Dalića u seniorskoj reprezentaciji, kao novo rješenje na mjestu U-21 izbornika.

“Prije svega zahvaljujem Igoru na svemu što je napravio za U-21 reprezentaciju”, kazao je Kustić za navedeni list. “Razgovarali smo, rekao sam mu da sam apsolutno suglasan da ide i zahvalio sam mu se što je prihvatio poziv za reprezentaciju u trenutku kada sam ga tražio. Tražit ćemo novo rješenje, poslije Uskrsa ćemo sjesti i razgovarati, sigurno ćemo naći pravo rješenje. Ivica Olić? Kažem, razgovarat ćemo poslije Uskrsa i donijeti pravo rješenje za to tko će voditi reprezentaciju na Europskom prvenstvu.”

Inače, HNS-ova vrhunska danas je bila na sastanku s predstavnicima Vlade, premijera Andrej Plenković na njemu je istaknuto kako će podržati projekt izgradnje nogometnog kluba u Velikoj Gorici, koji bi služio reprezentacijama.

“Danas smo dali priopćenje, sigurno je da idemo u tom smjeru, to sam najavio na samoj Skupštini”, prokomentirao je Kustić. “Danas smo razgovarali s premijerom i naravno, hvala na podršci. Sigurno je da idemo u tom smjeru i da želimo izgraditi kamp. Reprezentacija i Savez to zaslužuju.”

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr