Danijela o Dini: ‘Bodrila sam ga uvijek, vraćala mu snage. Bio je pelin i med, ali bio je dobar lik’

O POKOJNOM SUPRUGU

četvrtak, 07.9.2023. u 10:05

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

Zajedno smo bili nepunih 20 godina, u dobru i zlu, objasnila je Danijela na novoj objavi s kojom se prisjetila legendarnog glazbenika

Bili smo tako mladi kad smo se upoznali i nismo imali love. Imali smo neopisivu ludost da slijedimo svoje snove, on glazbu, a ja njega i njegovu glazbu, napisala je u novoj objavi na društvenim mrežama Danijela Dvornik (56).

Dino je preminuo 7. rujna 2008. godine, samo osamnaest dana nakon što je proslavio 44. rođendan. Umro je u svom stanu, od kombinacije tableta za smirenje, protiv bolova i antidepresiva.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

Pokojnog supruga prisjetila se i Danijela podijelivši uspomenu pa je ispričala kako je to izgledalo kada je kralj funka počinjao s glazbenom karijerom.

– Nitko mu nije vjerovao, nitko ga nije bodrio ….osim nas nekoliko istih luđaka. I nitko od nas nije znao gdje će to otići …’Tamo neki luđak iz Splita pravi neki funk’. Meni se sviđalo sve na njemu..njegova lucidnost, njegova odlučnost, njegova strast, njegov ritam za ples, njegova iskrenost, njegov osjećaj za ljude i njegova lakoća shvaćanja onih drugih koji ga nisu razumjeli – dodala je.

Foto: Instagram

– Bili smo zajedno nepunih 20 godina u dobru i u zlu. Gledala sam njegove uspone, ali i njegove padove, bodrila ga i vraćala mu snagu kad ni ja svoju nisam imala. I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega jer od njega se nije moglo otići bez da se vratiš – objasnila je Danijela.

– Bio je pelin i med. Ali bio je neizmjerno dobar lik. 15 godina je nekako brzo prošlo, čini mi se da je njegov odlazak bio nedavno – zaključila je, a u komentarima su se i njegovi obožavatelji nadovezali.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

– Meni je on djelovao kao netko tko je u sebi imao ono čisto, dječje i iskreno – napisala je pratiteljica.

– Dino je bio kralj; Jedan jedini i neponovljivi; Strašan lik i baš poseban – pisali su dalje.

Foto: Sinisa Hancic/HISTORY I/C

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr