Policajac na dužnosti prevario ženu, zaradio je suspenziju

Foto: Screenshot7TikTok

Autor: I.G.

Francesco Marlett, američki Don Juan u policijskoj uniformi, trenutno prolazi kroz vjerojatno najneugodnije razdoblje svog radnog vijeka. Nažalost, njegov susret s ljubavnicom na stražnjem sjedalu policijskog vozila dok je bio na dužnosti snimljen je i objavljen na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako Marlett grli i ljubi ženu pred policijskim autom dok je u uniformi. Ona ga zatim prima za ruku i uvlači u službeni automobil, na stražnje sjedalo. Ono što je uslijedilo prepušteno je na maštu gledateljima.

@trapploss_ Pg cops dont care lmaoo #fyp #fy #cops #dmv #worldstar #movie ♬ original sound – Trapplos

Neugodna situacija

Glasnogovornik policije okruga Prince George rekao je: “Naš odjel svjestan je da kruže dva videa koja uključuju Francesca Marletta i odraslu ženu. Protiv Marletta je pokrenuta istraga, a on se trenutno nalazi na plaćenom dopustu.

Tamnoputa zavodnica Virginia Pinto izjavila je pak da “nije učinila ništa loše‘”. S njom se ranije na Faceboku posvadila policajčeva žena Paula Marlett, koja je ljubavnici svog otuđenog poručila: ‘Truni u paklu, ku***!‘

Muškarac opisao jezivo iskustvo iz mrtvačnice: ‘Kad sam ja osjetio puf, ofalio sam 20 kilograma!’

‘Preferiram bijelce’

Virginia, koja je u prošlosti izjavila kako preferira bijele muškarce, nije bila suzdržana u ekskluzivnom intervjuu za New York Post. Otkrila je da je otac njezinog djeteta također bijelac. Marlettova ljubavnica, veteranka američke vojske, izjavila je kako ova veza traje već oko dvije godine i da je supruga toga u potpunosti svjesna.

Dean Dvornik objavio privatne fotografije s Dinom: ‘Ma kakva vrsta sreća tamo da postoji, neka je tebi u izobilju’

“Što je tu tako uzbudljivo? On je policajac, ja sam civil. Uhvaćeni smo. Gadno je, ali proći će i ovo. Živim svoj život. Imam djecu. Sigurna sam da znate da imam 15-godišnjeg autističnog sina. Njegov otac je bio bijelac. Pretpostavljam da volim bijelce”, rekla je Pinto.

Autor:I.G.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr