Dalić sprema iznenađenje nakon ozljede nezamjenjivog Vatrenog, ali neće samo tu raditi promjene

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Novi izazov za Vatrene, slijedi gostovanje u Armeniji. Nakon briljantne Rujevice bodovi su već “uknjiženi”, ali takve utakmice znaju biti i najopasnije…

Mateo Kovačić ipak neće nastupiti nakon što je osjetio zatezanje u mišiću na jučerašnjem treningu, izbornik Zlatko Dalić najavio da neće ništa riskirati.

Moguća zamjena? Najvjerojatnije će ga zamijeniti Lovro Majer. Hrvatska bi trebala zaigrati u formaciji 4-3-3, a uz Majera će u veznom redu biti još neizostavni Luka Modrić i Marcelo Brozović. Hoće li Majer biti desno ili lijevo, vidjet ćemo.

Majer je realna alternativa

Modrić se dobro snalazi i na lijevoj i desnoj strani veznog reda, dok će Brozović po običaju igrati ulogu pivota i biti u sredini, pa je nekako logično da će Majer biti – desno.

Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Što još možemo očekivati? Dalić je najavio da će pojačati bokove zbog toga što je Armenija najopasnija po krilima. Nije nemoguće da vidimo Joška Gvardiola na lijevom beku, a na njegovoj poziciji Martina Erlića.

Mandžukićev potez iznenadio je Hrvatsku: Dalić točno zna što radi, iako nekima baš nije jasno

Na desni bok mogao bi Josip Stanišić umjesto Josipa Juranovića, koji je također skloniji ofenzivi nego defanzivi, dok bi na desno krilo mogao Pašalić, koji je u defanzivnim zadacima puno jači od Andreja Kramarića.

Dakako, zadnja je izbornikova, a nećemo još dugo čekati…

Foto: MORH/ T. Brandt

Autor:Dnevno.hr/P.V.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr