Dikan pozirao s partnericom i hvalio se po Facebooku, a Hrvati mu poručili samo jedno

Foto: Josip Moler / CROPIX

Autor: I.D.

Domaći poduzetnik Josip Radeljak Dikan trenutačno uživa na odmoru u Grčkoj zajedno sa svojom partnericom Nevenom Jeličić.

Na svom Facebook profilu objavio je seriju slika na kojima novopečeni par pozira apsolutno dotjerano, naime, od javnosti nisu krili ni zagrljaje.

“Zalazak sunca, Atena – Grčka”, napisao je Dikan.

“Bravo, divni ste”, “Prekrasni”, “To se zove život”, “Lijep par”, “Josip Radeljak je hrvatski Donald Trump, pod hitno u politiku”, pisali su mu pratitelji na društvenoj mreži.

Zaljubljeni golupčići

Naime, prije Grčke, Dikan i Nevena vrijeme su proveli u Beogradu odakle je domaći poduzetnik objavio video na kojem nazdravljaju u jednom hotelu.

“Piće dobrodošlice u najljepšem hotelu koji sam susreo na ovim prostorima ex Yu – Beograd!!”, napisao je.

Podsjetimo, nova partnerica Dikana, koja je privukla pažnju domaće javnosti, poznata je beogradska odvjetnica. Dikanova partnerica zainteresirala je srpske medije 2021. godine kada su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom Karić dinastije, jedne od najbogatijih srpskih obitelji.

Dikanova nova odabranica dobra je prijateljica domaće pjevačice, isplivale nove fotke

Oboje su dijelili zajedničke slike na društvenim mrežama, ali nikada nisu otkrili prirodu svog odnosa. Nevenu također s Hrvatskom veže i prijateljstvo s našom pjevačicom s Ninom Badrić, s kojom je u travnju prošle godine uživala na Maldivima.

Autor:I.D.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr