Uhićen muškarac iz Dugog Sela koji je oružjem prijetio obitelji

POTRAGA ZAVRŠENA

četvrtak, 14.9.2023. u 08:49

Foto: Canva

Nakon dva dana policija je pronašla i uhitila muškarca koji je pobjegao iz svoje kuće nakon što je oružjem zaprijetio obitelji. Odmah su pozvali policiju koja je pokrenula potragu

Muškarac koji je u utorak u popodnevnim satima u Dugom Selu oružjem prijetio svojoj obitelji napokon je uhićen, potvrdila nam je zagrebačka policija. 

Jučer je na teren izašla policija i specijalci. Za muškarcem su tragali potražnim psima i dronovima. Potraga za počiniteljem se nastavila i u srijedu, a ispred obiteljske kuće su cijelu noć i od jutra dežurali policajci. 

Podsjetimo, u utorak je u svojoj kući oružjem zaprijetio obitelji pa onda pobjegao.

Na sreću, nitko nije nastradao. 

– U toj kući živi njegova žena i malo dijete te njegova punica i njezin muž. Dio susjeda govori da su čuli pucanj. Ja nisam ništa čula tek sirene kad je dolazila policija. Navodno su oni imali puno problema i stalno su se svađali. Srećom da nitko nije stradao, a nadamo se da će ga policija brzo pronaći da napokon možemo mirno spavati – kazao je susjed.

Obitelj je odmah u strahu pozvala policiju koja je zatim započela potragu za njim. Nakon dva dana uspjeli su ga pronaći i uhititi. 

Odveden je u policijsku postaju gdje se trenutno nad njim provodi kriminalističko istraživanje. 

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr