VIDEO Novinarku je primio za stražnjicu dok je izvještavala. Uhitli su ga: ‘Snimi tog idiota’

DEGUTANTNO

četvrtak, 14.9.2023. u 08:52

Foto: Twitter

Španjolska ministrica rada Yolanda Díaz također se oglasila povodom incidenta kazavši da muškarac ne bi trebao proći nekažnjeno…

Španjolska policija uhitila je muškarca zbog sumnje da je seksualno napao novinarku tijekom javljanja uživo u televizijski program, javlja BBC

Isa Balado govorila je o pljački u Madridu kada joj je prišao muškarac i dodirnuo je po stražnjici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Balado je pokušala nastaviti s javljanjem, ali ju je voditelj iz TV studija prekinuo.

Foto: Twitter

‘Isa, oprosti mi što te prekidam… Ali je li te upravo uhvatio za stražnjicu?’ – upitao ju je Nacho Abad. Novinarka je to potvrdila, a Abad joj je rekao da snimi ‘idiota’, nakon čega se kamera pomaknula i prikazala novinarku i muškarca koji stoji pokraj nje smiješeći se.

Foto: Twitter

– Koliko god želiš pitati s kojeg smo kanala, moraš li me stvarno dirati za stražnjicu? Vodim emisiju uživo i radim – rekla mu je Balado pred TV kamerom. Muškarac je negirao da ju je dotaknuo, a dok se udaljavao, dotaknuo joj je i glavu. 

Policija je kasnije objavila da je muškarac uhićen zbog navodnog napada na novinarku, piše BBC. Mediaset Espana, vlasnik informativnog programa, izdao je priopćenje u kojem izražava podršku Balado. Španjolska ministrica rada Yolanda Díaz također se oglasila povodom incidenta kazavši da ne bi trebao proći nekažnjeno.

Ovaj incident dogodio se u trenutku velike rasprave u španjolskom društvu, koju je potaknuo bivši predsjednik španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales poljubivši nogometašicu u usta tijekom proslave naslova. Nakon tjedana žestokih kritika, Rubiales je nedavno podnio ostavku na mjesto predsjednika Španjolskog nogometnog saveza.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr