Danas će još biti sunčano, ali sutra stiže velike promjena: Meteorolozi objavili gdje će biti najgore

Foto: Nera Simic / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) izvještava da će danas biti pretežno sunčano, no uz lokalno jači razvoj oblaka na zapadu može pasti malo kiše.

Foto: DHMZ

“Zbog postupnog porasta naoblake s jugozapada mjestimična kiša vjerojatnija je krajem dana i u noći na četvrtak na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u gorju. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje magla. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i jugoistočni, na sjevernom Jadranu navečer i jak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 25 do 30 °C”, stoji u prognozi DHMZ-a.

Sutra promjenjivo

Sutra nas očekuje promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i nestabilno. Uz jači razvoj oblaka lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom mjestimice mogu biti izraženiji, osobito na sjevernom i srednjem Jadranu te u unutrašnjosti Dalmacije.

Hrvatsku može spasiti samo ovo: ‘Sveta pisma’ iz Bruxellesa vode nas u propast i nestanak

Puhat će uglavnom umjeren južni i jugozapadni vjetar, na istoku i jugoistočni. Na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, a na jugu je navečer moguće i bura. Najniža temperatura između 14 i 17, na Jadranu od 18 do 23 °C. Najviša dnevna većinom između 25 i 29 °C.

Autor:Dnevno.hr/I.J.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr