Gdje odsjesti u Zagrebu?

Zagreb je glavni grad i najveći grad Hrvatske. Posljednjih godina Zagreb se sve više ističe kao nezaobilazna turistička destinacija a ne samo usputna stanica na putu do mora. Zagreb ima mnogo toga za ponuditi što uključuje kulturne i turističke znamenitosti i bogatu gastro ponude. Zagreb svojim turistima može ponuditi i smještaj dostojan pravog europskog središta kao i brojne ostale sadržaje. Zagreb je grad koji će se pobrinuti da njegovim gostima nikad ne bude dosadno.

Zagreb vas nikad neće iznevjeriti. Što god da Vam je na umu i koji god Vaši interesi bili, Zagreb će vam ponuditi rješenje na dlanu bez problema.

Možda nakon zabave sa Ruby Fortune želite ići u prirodu, birati između parkova, jezera i zelenila. Možda želite slušati jazz, rock ili neku drugu glazbu- Zagreb i to nudi. Da ne govorimo o mnoštvu restorana, muzeja i izložbi. Opustite se i uživajte.

Zagreb postaje popularno središte mladim ljudima koji dolaze iz manjih mjesta u ovo Europsko središte radi školovanja, posla i boljeg života od onog koji im njihova mjesta nude. Sve je više stranaca koji su čuli o ljepotama Zagreba i Hrvatske te su se odlučili osobno uvjeriti i uživati u njima.

Mladim se ljudima preporučuju broji hosteli koji ujedeno predstavljaju najjeftiniji oblik smještaja, cijene se kreću od 69 do 150 kuna po noćenju, što je otprilike 7 do 20 eura, ovisno o položaju i kategoriji objekta. Hosteli su prilično modernizirani pa nude smještaj sa vlastitom kupaonicom i TV. Napomenimo da Zagreb može ponuditi više od 30 hostela.

Smještaj u privatnim apartmanima uvijek je mirniji i jeftiniji od hotela. Brojni privatni apartmani, lijepo uređeni, mogu se pronaći u samom središtu grada putem stranica Airbnb, Housetrip, Booking.com kao i na stranicama malih privatnih iznajmljivača u Zagrebu. Ako niste u mogućnosti rezervirati smještaj on-line, tu je Turistička zajednica grada Zagreba čiji će vam djelatnici rado pomoći naći najadekvatniji smještaj.

Na web stranici putovnica.net mogu se pronaći svi hoteli u gradu Zagrebu i usporediti cijene. Na listi najboljih hrvatskih hotela nalaze dva zagrebačka Double Tree by Hilton i hotel Esplanade u Zagrebu. Smještaj gosta jedna je od važnih komponenti svakog putovanja, Zagreb sigurno nudi smještaj primjeren mogućnostima i zahtjevima svakog gosta. Europska metropola nudi kvalitetu smještaja najvećih Europskih gradova. Grad u srcu Europe učinit će sve da ostane u vašem srcu.