Nagelsmann: 'Iako ima problema s nogom, Stanišić bi trebao startati protiv PSG-a'

Josip Stanišić trebao bi zaigrati za Bayern na desnom beku od prve minute u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Potvrdio je to na današnjoj presici Julian NagelsmanBayernov trener, na kojeg se ne može računati zbog žutog kartona Benjamina Pavarde. Stanišić bi pak trebao dobiti prednost nad Joaom Cancelom.

“Nismo donijeli konačnu odluku, ali mislim da će Stanišić krenuti od prve minute. Imao je problem s nogom, ali je mogao trenirati. Pouzdan je, dobro se branio, dokazao se. U prednosti je nad Cancelom, s obzirom na to da je Pavard suspendiran”, rekao je.

Julian Nagelsmann o sutrašnjoj formaciji: “Odluka još nije donesena. Pretpostavljam da će Stanišić igrati, imao je malo problema s krevetom, ali je mogao trenirati. Vrlo je pouzdan, dobro brani, ima dobar tempo. Dokazao je on je u prednosti jer je Benji suspendiran” pic.twitter.com/YByemg71ng

— Bayern & Njemačka (@iMiaSanMia) 7. ožujka 2023

Stanišić je za Bayern igrao od prve minute iu zadnja dva kola Bundeslige, a protiv PSG-a ima posebno težak zadatak zaustaviti Kylian Mbappéa.

Bayern brani prednost od jednog gola iz prve utakmice kod kuće.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr