MISTERIJ STRASTVENE NOĆI! Hrvoje otkrio što se dogodilo između njega i Dragane: 'Ona zna po što je došla'

Čajna jedra

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Nakon što su počela nagađanja da su Hrvoje i Dragana iz showa “Ljubav je na selu” imali seksualne odnose već prve noći, jer se doznalo da su spavali zajedno u krevetu Hrvoje je za RTL otkrio jesu li nagađanja koja kruže istinita.

“Nije bilo ništa, neki su rekli da smo se i poljubili, ali nismo. Bili smo na zabavi, pili smo, plesali, grlili se, ali nije bilo ništa više od toga. Kad sam išao spavati, u mojoj sobi je bilo puno ljudi pa sam otišao kat poviše i legao na kauč pa je došla Dragana i pozvala me u sobu da ne spavam na hodniku”, rekao je Hrvoje.

HRVOJE PRVU VEČER ZAVRŠIO S DRAGANOM U KREVETU! Mirela ju napala, farmer se pravda: ‘Nije bilo s***a’

Upitan za Mirelu rekao je da mu je jako privlačna fizički, ali da misli kako među njima nema kemije. “Drži se dosta visoko i cijelo vrijeme djeluje nedostižno”, pojasnio je i otkrio kako mu se svidjela Suzana, ‘zlatna djevojka’ koju je naknadno upoznao.

Hrvoje je otkrio i kako smatra da je pogriješio što je Dragani pružio puno više pažnje odmah u početku, ali i što je time izazvao pomutnju među ostalim djevojkama, kojima se njegovo ponašanje nije svidjelo.

“Tu sam malo pogriješio. Trebao sam biti skroz neutralan, ali Dragana je dosta nametljiva i zna što želi i po što je došla”, rekao je Hrvoje.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temi