AirPods Pro 2 slušalice s USB-C priključkom stižu već ove godine?

Apple je nedavno objavio verziju iOS 16.4 za programeriu kojem se nalazi referenca na nove AirPods slušalice s oznakom modela A3048 te na njihovo novo kućište oznake A2968. Prema tvrdnjama najpoznatijeg Appleovog analitičara, Ming Chi-Kuoato bi upravo trebao biti AirPods 2 Pro slušalice s USB-C priključkom.

„Mišljenja sam da je ovo vjerojatno USB-C verzija AirPods Pro 2 slušalica, koja kreće s masovnim isporukama u drugom i trećem kvartalu 2023. godine“, napisao je Kuo na Twitteru te je istaknuo kako trenutno nema planova za USB-C inačicu običnih „airpodsica“.

Mislim da je ovo vjerojatno USB-C verzija AirPods Pro 2, s masovnim isporukama koje se očekuju u 2Q23-3Q23. Usput, čini se da Apple trenutno nema planova za USB-C verzije AirPods 2 i 3.

Mislim da bi ovo trebao biti AirPods Pro… https://t.co/aWKJvGh1lW

— Ming-Chi Kuo (@mingchikuo) 24. ožujka 2023

Detalji još uvijek nisu otkriveni, pa trenutno nije poznato hoće li USB-C inačica AirPods 2 Pro slušalica biti jednaka onoj s Lightningom ili će ipak doći do još nekih promjena. Zbog nove regulative Europskog parlamenta, podsjećamo da će Apple ove jeseni predstaviti iTelefon serije 15 s USB-C konektor.

Više o temiIzvor:Bug.hr