Kako znati da je seksualna napetost obostrana? Ovi znakovi ukazuju na to

Budi najbolju verziju sebe.

Ljubav i odnosi

Družite se već dugo, no niste sigurni je li seksualna napetost među vama stvarna? Stručnjaci su potvrdili da postoji šest znakova koji ukazuju da među vama postoji nešto više od prijateljstva

profimedia-0092524135.jpg

Foto: Profimedia

Viđaš se s nekim već neko vrijeme ili se jednostavno družiš s nekim tko ti se jako sviđa no siguran nisi u njegovoj namjeri? Primijetila si da te dugogodišnji prijatelj počeo privlačiti, br nisi siguran osjećaš li on isto prema tebi i bojiš se riskirati prijateljstvo? Muči te oni ono pitanje “želiš li spavati sa mnom ili je samo prijateljski nastrojen”? Svatko se barem jednom u životu našao u takvoj situaciji.

No kako znati je li seksualna napetost koju osjećaš između vas stvarna ili jednostavno želite da bude stvarna? Kako znati je li on samo osoba koja voli flertati ili flerta jer mu se stvarno sviđaš? Kako bi saznala jednom za svagda je li seksualna napetost među vama obostrana ili nijenekoliko stručnjaka za Zdravlje muškaraca dogovorili nekoliko znakova koji će vam dati potvrdan odgovor. U nastavku saznajte koji su to znakovi.

Budi najbolju verziju sebe.

Budi najbolju verziju sebe.

Prime zena.hr newsletter

Novosti na portalu direktno u tvoj inbox. Ne propusti ništa, nikad.

Više o temi